Heldagskurs om tang og tare og 3-retters middag - 11. mai 2024

Lørdag 11. mai kommer “Ting med tang” på besøk for å holde en innholdsrik og sosial dag hos oss med fokus på sanking og bruk av tang og tare i mat.

Dette er en gyllen mulighet til å lære alt man trenger å vite og få bli med på hele prosessen, fra tangen klippes i sjøen til den står på middagsbordet.

 

Innhold for dagen og inkludert i prisen:

  • Foredrag om tang og tare som finnes i norske farvann

  • Tangsafari; sanking av tang og tilberedelse av fangst

  • Lunsj

  • Tangverksted; matkurs med bruk av tang og tare

  • 3-retters middag

Alle deltakere får med seg hjem et glass med syltet tang.

 Om “Ting med tang”:

Anne-Lise og Bjørn Viken startet Ting med tang i 2016, og siden den gang har de jobbet fulltid med å formidle kunnskap og kompetanse om den fantastiske ressursen tang. De holder til i idylliske Engelsviken, og reiser rundt i hele landet for å holde kurs og foredrag.

Les mer om “Ting med tang” på www.tingmedtang.no.

Praktisk informasjon:

Sted: Litt over havet, Sliperiveien 17, 4912 Gjeving

Tid: Kl 10 - 17, middag serveres kl 16 og restauranten er åpen til kl 22:00.

Pris: 1750 kr

 

Frist for påmelding:  1. mai

(Totalt 12 plasser)

 

Overnatting:

Deltakere får 20% rabatt på overnatting på Hotel Lyngørporten. Ta kontakt via www.lyngorporten.no.

 


Velkommen til gjeving, og en dag full av kunnskapsberikelse og sosialt samvær!