Heldagskurs om tang og tare og 3-retters middag - 11. mai 2024
Lørdag 11. mai kommer “Ting med tang” på besøk for å holde en innholdsrik og sosial dag hos oss med fokus på sanking og bruk av tang og tare i mat.
Dette er en gyllen mulighet til å lære alt man trenger å vite og få bli med på hele prosessen, fra tangen klippes i sjøen til den står på middagsbordet.
Innhold for dagen og inkludert i prisen:
Foredrag om tang og tare som finnes i norske farvann
Tangsafari; sanking av tang og tilberedelse av fangst
Lunsj
Tangverksted; matkurs med bruk av tang og tare
3-retters middag
Alle deltakere får med seg hjem et glass med syltet tang.
Om “Ting med tang”:
Anne-Lise og Bjørn Viken startet Ting med tang i 2016, og siden den gang har de jobbet fulltid med å formidle kunnskap og kompetanse om den fantastiske ressursen tang. De holder til i idylliske Engelsviken, og reiser rundt i hele landet for å holde kurs og foredrag.
Les mer om “Ting med tang” på www.tingmedtang.no.
Praktisk informasjon:
Sted: Litt over havet, Sliperiveien 17, 4912 Gjeving
Tid: Kl 10 - 17, middag serveres kl 16 og restauranten er åpen til kl 22:00.
Pris: 1750 kr
Frist for påmelding: 1. mai
(Totalt 12 plasser)
Overnatting:
Deltakere får 20% rabatt på overnatting på Hotel Lyngørporten. Ta kontakt via www.lyngorporten.no.