sup• paddlebrett

KN_nettbilderutleie2.jpg
 

I tillegg til å leie ut SUP brett, tilbyr også Kote Null kurs og innføringstimer for de som ønsker å prøve SUP som en gruppe. Da brukes Wappa bambus hardboards, brett av svært høy kvalitet som garanterer en god padleopplevelse.

 

 

SUP utleie

SUP (stand-up padling) er, helt enkelt, stående padling på brett. Brettene som brukes er brede og stabile, og SUP er like mye god trening som det er morsom lek. Når man padler rundt på et SUP-brett, får man en helt spesiell tilnærming til sjøen og man kan like gjerne sitte som å stå. SUP har ingen aldersgrense, er lett å bruke og bidrar til både morsom lek og god trening på sjøen.

Padlevest følger med og våtdrakt kan leies for 100 kr./dag eller 500 kr./uke.

 

SUP-kurs

Ved å delta på SUP kurs, får man padle med svært eksklusive hardboards (ikke-oppblåsbare brett), noe som garanterer en optimal padleopplevelse. Opptil 7 personer kan delta, og et kurs varer i 2-3 timer avhengig av antall personer og gruppens ønsker. En gruppe som har erfaring med SUP, kan bruke tiden på å padle en lengre tur, mens en gruppe som prøver SUP for første gang kan lære det grunnleggende i trygge omgivelser på strand og stille vann. Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Pris: 450 kr. per person • Maks antall personer: 7

 

SUP-kurs for nybegynnere arrangeres 5. juli og 10. juli.