Overnatting

Kote Null tilbyr overnatting på flere idylliske lokasjoner i skjærgården, og oppholdene kan enkelt kombineres med våre opplevelser samt leie av båter, padlebrett og kajakker. Under kan du lese mer om hvilke overnattingsmuligheter som finnes, og når du kontakter oss vil vi hjelpe med å kombinere oppholdet ditt på best mulig måte slik at vi er sikre på at dine ønsker og behov er ivaretatt.


Inni Granskogen

Inni Granskogen ligger 300 m. inn i skogen fra hovedveien på Sandøya, rett ved vannet som kalles Østertjenn. Her kan man overnatte i et flott nybygg som sto ferdig i 2017 med sine romslige fellesareal og 19 sengeplasser fordelt på 9 rom. Bygget ligger rett ved et vann, og der finner man en brygge og gode bademuligheter.

Kote Null tilbyr overnatting Inni Granskogen uavhengig om man reiser alene eller som en stor gruppe. Huset er stort, men allikevel så hjemmekoselig. Her kan man ta med seg kaffekoppen ned på brygga om morgenen og virkelig kjenne på roen mens man lader opp til dagens opplevelse.

Om man ønsker en italiensk middag, kan man ta robåten over til andre siden av vannet og besøke La Loconda Di Marie. Ønsker man sjømat i idylliske omgivelser ved sjøen, kan man gå til Basthaven på rundt 10 minutter. Ønsker man å lage maten selv, kan man alltid bruke kjøkkenet på huset, og matkasser kan man få bestilt og levert fra den lokale butikken via Kote Null.

 

Lokasjon: Vestre Sandøya

Antall sengeplasser: 19

Tilgjengelig: Hele året


La Locanda Di Marie

Dette sjarmerende lille gjestehuset ligger rett ved veien som strekker seg gjennom hele Sandøya, og er svært enkelt å finne. La Loconda Di Marie tilbyr 9 sengeplasser fordelt på 4 rom og italiensk mat på menyen. Frokost er inkludert når man bor på gjestehuset, og middag diskes opp etter ønske. La Loconda Di Marie har en fin og praktisk beliggenhet, og herfra kan man enkelt spasere til alle deler av Sandøya. Tett inntil veien ved gjestehuset ligger et vann, og her kan man ta seg en dukkert i god temperatur fra mai til september.

 

Lokasjon: Vestre Sandøya

Antall sengeplasser: 9

Tilgjengelig: Hele året


Hytte på Lyngør

Kote Null tilbyr hytteopphold i Lyngør fra januar til juni og fra august til desember. Hytta ligger på Lyngørsiden, to minutter fra Lyngørs eneste strand, Dype Holla, og en slående utsikt mot det åpne hav og Lyngør Fyr. Hytta er på ca. 70 kvm og har totalt 6 sengeplasser fordelt på 3 rom (en dobbeltseng og to køyesenger). På verandaen finnes både utemøbler og grill i sommerhalvåret, og med hytta hører også en brygge som vender ut i det flotte Lyngørsundet.

Matkasser kan bestilles på forhånd og vil bli levert ved ankomst.

 

Lokasjon: Lyngør

Antall sengeplasser: 6

Tilgjengelig: Uke 1 – tom. uke 24 og uke 33 – tom. uke 52


AUST AGDER TURISTFORENING

I samarbeid med Aust Agder Turistforening har Kote Null gleden av å kunne tilby overnatting på tre fantastiske turisthytter som en del av våre opplevelser i skjærgården.

På Lyngør Fyr kan man oppleve havets råskap på vinterstid og på Seilerhytta kan man nyte synet av det vrimlende båtlivet på sjøen om sommeren. Forpakterboligen på Furuøya i Tvedestrandsfjorden er det tredje alternativet, og her kan man utforske gamle turstier, padle, bade og spise på Furuøya Restaurant.

Kote Null tilbyr blant annet matkasser, kajakker og båter, fiskeutstyr etter avtale, og vi vil ordne med reservasjoner i omkringliggende restauranter hvis dette er ønskelig.


Lyngør Fyr

Lyngør er et unikt sted som bør oppleves hele året! På vinteren ruver stillheten over øyene på innsiden mens bølgene slår mot svaberget på utsiden. Dette merkes spesielt godt på Fyret som ligger vendt direkte ut mot det åpne hav. På sommeren, derimot, opplever man en helt annet side av Lyngør. I tillegg til de omtrent 40 fastboende på øyene, er det på denne tiden rundt XXXX hyttegjester som nyter sine late sommerdager her. Lyngørsundet er fullt av båter, flere restauranter er åpne og sommerstemningen er optimal.

Lyngør Fyr ligger på Kjeholmen, like nordøst for Lyngør. Det er to bygninger her, Betjentboligen og Annekset, og hver av disse rommer 11 sengeplasser.

 

Lokasjon: Kjeholmen i Lyngør

Antall sengeplasser: 22

Tilgjengelig: Hele året


Seilerhytta

Seilerhytta ligger på Bjorholmen utenfor Borøya i Tvedestrand kommune, og det betyr at man bor midt i den indre leia om man velger å overnatte her. Hytta ligger på en flott plass med urolig sjø fra båttrafikken på utsiden og et rolig sund på innsiden. Fra heia rundt hytta kan man se utover havet og Møkkalasset Fyr, og i sundet kan man bade, padle og snorkle.

Seilerhytta har en optimal plassering om man ønsker å utforske nærmiljøet så mye som mulig, og det er kort vei til både Sandøya, Hagefjorden Brygge, Borøya, Tvedestrand og Kilsund.

I starten av juli starte regattasesongen i Tvedestrand og da har man full oversikt over løpene fra nettopp Seilerhytta. Gjennom Kote Null kan man leie båter, kajakker og SUP-brett for å gjøre oppholdet optimalt, og vi holder til bare 5 minutter unna på Hagefjorden Brygge.

 

Lokasjon: Bjorholmen utenfor Borøya

Antall sengeplasser:

Tilgjengelig: 1. juni til 7. oktober


Furuøya

Furuøya ligger i Tvedestrandsfjorden og er et populært sted på sommerstid. Hit kommer familier som bor i båtene sine, Barnas Turlag og deres sommerarrangement og ikke minst de store konsertene i Kystkulturuka. På øya kan man oppleve et unikt kulturlandskap med flotte turstier, badeplasser og varme svaberg.

Forpakterboligen har 8 sengeplasser fordelt på 3 sammenhengende rom.

11. – 15. juli er det Kystkulturuke i Tvedestrand og hovedkonsertene spilles på nettopp Furuøya. I 2018 kommer blant annet deLillos, Donkeyboy, Simen Lyngroth og Thea & The Wild, og billetter kan enten forhåndsbestilles eller kjøpes på stedet.

 

Lokasjon: Furuøya utenfor Tvedestrand

Antall sengeplasser: 8

Tilgjengelig: 1. april til 1. oktober


Informasjon om turisthyttene:
Vi ber om forståelse for at turisthyttene er for alle, og at det derfor er viktig å respektere regler som er satt for bruk av disse. Det forventes at gjester selv rydder og rengjør hyttene ved avreise, og Turistforeningen har innført et straffegebyr på kr. 3000 for mangelfullt renhold. Kote Null kan ta ansvar for rengjøring mot et tillegg fra kr. 1000, ved avtale på forhånd. Dyr er ikke tillatt på alle hyttene, så pass på å spør Kote Null om dette før bestilling.