Litt som farmen eller anno på tv. Men først og fremst moro og minner for livet!

Har du lyst til å oppleve idyllen på en bilfri øy i sørlandsskjærgården? Til å få sol på kroppen, skrubbsår på knærne og ro i sjelen? Har du lyst til å lære hvordan man levde på et småbruk i gamle dager? Og til å knytte nye vennskap?

 

I uke 26 arrangere Inni Granskogen på Vestre Sandøya leir for barn i alderen 9-12 år.

Foreldre og øvrig familie kan naturligvis booke en like herlig uke for seg selv på en av øyene i nærheten! Kote Null tilbyr flere overnattingsmuligheter og opplevelser i området, samt muligheter for å leie både båt, kajakker og SUP brett.

Begge leirene varer fra søndag ettermiddag til fredag ettermiddag. Foreldrene både bringer og henter barna på Hagefjordbrygga: Oppmøte søndag kl. 16.00 og henting fredag kl.16.00.

Sommerleiren Livet på garden skal gi barn og unge erfaringer med hvordan livet på et småbruk har artet seg opp gjennom tidene. Hva gjorde vi før vi kjøpte maten vakuumpakket i butikken? I løpet av en hektisk uke skal barna få erfaringer med og kunnskaper om hvordan det var å leve på et selvbergingsbruk. Erfaringene skal gi mulighet for refleksjon omkring bærekraft, ressursutnyttelse og levesett. Barna får delta i aktiviteter som flatbrødbaking, såpekoking, høsting fra naturen og matlaging.

I tillegg blir det naturligvis VELDIG MYE LEKE OG MORO. Det blir bading, skattejakt og hyttesnekring, og det blir til og med en hel dag med SUP padling!

Dato: 23. - 28. juni

Pris: 3500 kr.

Kontakt oss for både påmelding til sommerleir og planlegging av øvrige opphold og opplevelser!

joakim-honkasalo-406308-unsplash.jpg
ben-white-131242.jpg

 

La barna kose seg på sommerleir mens de voksne nyter late dager på en annen øy i nærheten. 

Kontakt oss, så hjelper vi deg å planlegge en uke med aktiviteter for hele familie!