Fotografering i skjærgården

Kote Null tilbyr ulike fotokurs på sjøen og i skjærgården med Tommy Egra som kursholder og guide.  Vi tar i mot både mindre og større grupper, og tilpasser naturligvis opplevelsene etter ønsker og behov fra deltakerne.

Tommy Egra er en selvlært fotograf som har reise- og sportsfiskefoto som sitt spesialfelt, og som i 15 år har  levert bilder til en rekke prosjekter i inn og utland. Han er fast medarbeider i magasinet Jakt & Fiske, og er kjent for å ta fantastiske sportsfiskebilder for bøker, magasiner og til kataloger.

I løpet av karrieren har Tommy også tatt en rekke sports-,  landskaps-, og portrettbilder og hold flere kurs i fotografering. Hans praktiske tilnærming til fotografering og mangeårige erfaring med foredrag og seminarer, gjør hans kurs særdeles enkle og matnyttige for de fleste nivå. I tillegg til fotografering, har han laget en rekke kortfilmer og er autorisert dronepilot.

 

Vi tilbyr tre typer fotoaktiviteter som kan tilpasses etter ønske og behov:

 

Nybegynnerkurs i to deler (Teoretisk + praktisk)

I dette kurset starter man helt på basisnivå og arbeider seg opp til å bli en stabil fotograf som tar gode bilder, med riktig kamerainnstillinger og nye og tidvis bildeutsnitt og komposisjoner løfter nivået hos de fleste. Det blir gjennomgang av kameraer, blits, bilderedigeringsprogrammer og bildekomposisjon. En teoretisk og en praktisk del – med bildekritikk og gjennomgang til slutt. Kurset går over en eller to dager. 

 

Raet Fotowalk

Bli med på en guidet fotoreise i Nasjonalparken vår. Her blir man med Tommy og en gruppe fotografer på en fotoreise hvor målet er å løse fotografiske utfordringer underveis. Slike fotowalks er artige og veldig lærerike for dem som ønsker å ta bedre bilder og som liker å lære ute i feltet. Typiske bildetemaer er naturbilder, sjø-, fugl- og maritime nærbilder.

 

Fotoguide

Tommy kan også guide på spesielle oppdrag innen foto, film og droneflyging. Ta kontakt for booking av fotoguide.

 

 

på fotokurs lærer man å bli bedre kjent med fotoutstyret og hvordan man kan ta flotte bilder på sjøen og i skjærgården.

Velkommen!

 


 
 
Foto: Tommy Egra

Foto: Tommy Egra

Foto: Tommy Egra

Foto: Tommy Egra

Foto: Ole Jonas Kverndal

Foto: Ole Jonas Kverndal