Sandvika Gård på Flosterøya i Arendal var selveste Farmen-gården i 2017, og sammen med eierne av denne idylliske perlen kan Kote Null nå tilby fantastiske dager på gården med teinetrekking, matlaging, øksekasting og konkurranse i vedhugging som noen av aktivitetene. Familier, vennegjenger, grupper fra jobb eller bursdager, alle er velkommen til å melde seg på disse dagene som går "tilbake i tid på Sandvika Gård".

 

Om Sandvika Gård:

Sandvika Gård ble til på slutten av 1700-tallet, og var i full drift frem til krigen. Det var stort sett kvinner som drev gården da mannfolket var til sjøs, og de holdt både kuer, gris og bier i tillegg til å dyrke frukt. Gården ligger på et svært frodig sted, med gode værforhold og en unik nærhet til sjøen og skjærgården. Stedet har de siste årene fungert som sommersted for eierne og deres familier, og i forbindelse med innspillingen av Farmen ble det gjort store endringen på gården for at den skulle passe seriens konsept.


Dagene starter på Hagefjorden brygge der deltakere får tildelt båter som de selv kjører til Sandvika Gård. Kote Null følger gruppen med båter i retning Flosterøy og deltakerne kan trekke teiner og fiske på veien. Vel fremme på gården vil eventuell fangst tilberedes, alle vil få muligheten til å bli vist rundt på gården der det vil bli aktiviteter og hygge resten av dagen. Det vil bli servert lunsj, og fangsten som deltakerne har fått med seg fra fiske vil også gjøres om til et måltid.

 

Datoer: Kommer!

 

Pris: 460 kr.

Oppmøte: Hagefjorden brygge kl. 09:00

Deltakerne vil være tilbake på Hagefjorden brygge rundt kl. 17:30.

 

Praktisk informasjon:

Vi opererer med et minimum antall påmeldte for dette arrangementet, og det er plass til maks 15 deltakere per dag. 

Vi må ta forbehold om vær, og alle påmeldte vil få beskjed om eventuelle endringer i planene.

(Merk: Påmelding er bindende)

 

 

 

Nyt en dag ved sjøen i frodige og idylliske omgivelser på selveste farmen-gården 2017.

Velkommen!