Vi i Kote Null setter pris på tradisjoner og vi ser verdien av å bringe dem videre, ikke minst til generasjoner som kommer etter oss. Trebåtbygging er en næring som har hatt stor betydning på Sørlandet gjennom tidende, og derfor er det ekstra gøy for oss å kunne tilby våre gjester å bygge sine helt egne robåter i tre.

Det hele skjer på Sandøya Båtbyggeri der deltakere vil kunne bygge en båt over to arbeidsdager. Instruksjoner og materialer er gjort klart for byggestart og man får all den hjelpen man trenger underveis. Det vil bli servert lunsj begge dagene og alle deltakere får naturligvis med seg båten sin hjem når de er ferdig.

 

Datoer: Kommer!

Pris per gruppe/båt: 6400 kr.

Oppmøte: Sandøya Trebåtbyggeri: kl. 09:00

 

om båten

Båten som skal bygges er en jolle på 13 fot basert på en tegning funnet i et gammelt tidskrift fra 1897 (Forest and Stream). Den har en form som ikke er så vanlig å finne lenger, men som vi på båtbyggeriet liker veldig godt. Vi har produsert den i to varianter, en på 10 fot og en på 13 fot. Den på 10 fot er akkurat passe for flere barn eller en voksen og 2 barn, derfor har vi valgt den på 13 fot som er en mer anvendelig størrelse. Denne jollen er meget lett å ro eller ha på slep.

To mann kan fint bære den og den har plass til 2-3 voksne personer ombord.

Jolla vil bli bygget i kryssfiner.

 
Bildet viser båten som deltakerne skal bygge selv.

Bildet viser båten som deltakerne skal bygge selv.

 

 

Praktisk informasjon:

Det er plass til maks 4 båter i produksjon av gangen.

Kote Null og Båtbyggeriet ordner med frakten av båtene over sjøen og kan levere dem på Hagefjorden brygge eller eventuelt ved hus og hytter i nærheten. Båtene må males før de sjøsettes og dette må gjøres på eget initiativ.

Kontakt Kote Null for mer informasjon om hvordan man kan komme seg til og fra Sandøya.

(Merk: Påmelding er bindende)

 

 

Ta med deg familien, vennegjengen eller kollegaene og bygg din egen trebåt.

Velkommen!