Kote Null samarbeider med flere lokale aktører om å skape en aktiv og spennende hverdag for barn og ungdom. Vi tilbyr morsomme og lærerike opplevelser på sjøen og i skjærgården som passer for alle. 

Under kan du lese mer om kommende arrangement.

DSC_0491.JPG

"livet i fjæra" Aktivitetsdag for barn 8-12 år:

padling, fiske og matlaging inni granskogen på sandøya

Denne aktivitetsdagen, for barn mellom 8 og 12 år, starter Inni Granskogen med smøring av nistepakke og forberedelser til kveldens middag. Videre går turen til Neset der det blir padling, fisking og tilberedelse av fangst. På ettermiddagen vender gruppen tilbake til Inni Granskogen der middagen lages ferdig og barna kan ønske familiene sine velkommen til bords. 

Datoer for 2019: Kommer!

Oppmøte kl. 10:00

Middag kl. 17:00

Alle deltakere må ta med en med badetøy, redningsvest, vannflaske og nisteboks.

 

Pris for dagen: 570 kr.

Pris for middag voksen: 100 kr.

Pris for middag, barn under 12 år: 50 kr.

 

(Merk: Bindende påmelding)


"livet i fjæra" aktivitetsdag for ungdom 13-18 år:

padling, fiske og matlaging på skjæra

Denne aktivitetsdagen for ungdom starte Inni Granskogen der deltakerne møtes for å forberede dagen. Alle får med seg en lunsjpakke til Neset der de møtes av Kote Null og det blir SUP- og kajakkpadling, fiske og tilberedelse av fangst. Utover dagen vil gruppen  forflytte seg ut på skjæra der fangsten blir til måltid og ungdommen lærer hvordan de kan lage mat ute på en trygg og sikker måte. Dagen avsluttes rundt kl. 17:00.

Datoer: 6. juli og 13. juli

Oppmøte kl. 10:00

Alle deltakere må ta med seg badetøy, vest og vannflaske.

 

Pris for dagen: 570 kr.

 

(Merk: Bindende påmelding)


 

Kote null ønsker å vise barn og unge hvordan man kan ha det gøy på sjøen og i skjærgården, samtidig som man tenker på trygghet for seg selv og naturen.

Velkommen!